Son Girişi: Matios: 5 Saat 56 Dak. Önce erdaper: 2 Gün 13 Saat 5 Dak. Önce uruk-hai: 4 Gün 8 Saat 17 Dak. Önce savtekin: 4 Gün 9 Saat 58 Dak. Önce kimimbeeen: 7 Gün 16 Saat 14 Dak. Önce jojobatanecii: 8 Gün 7 Saat 17 Dak. Önce maverick: 9 Gün 20 Saat 42 Dak. Önce
Su dakka kultablasi almaya useniorum,ictigim sigaralarin kulunu cope izmaritinide ters cevirip kendiliginden sonmesi icin masanin ustune birakiorum
23 gun sonra TR ye donuorum temelli ve henuz hic bisey yapmadim,sanki omur boyu burda kalicakmisim tavrinda dolaniorum ortalikta, cunku useniorum hazirlanmaya!!
-- “Önemli olan ‘zamana bırakmak’ değil,‘zamanla bırakmamak’tir"
Yer: İnönü - Kapalı
mouse yi tutmaya üşeniyorum
ben ölmek istiyom lan böle yaşanmaz ki :(
-- Ben şimdi bir yabancı gibi gülümseyen Tanımadığın bir ülke gibi İçinde yaşamadığın bir zaman gibi Tam kendisi gibi mutluluğun Beni bekliyorsun Ve onu bekliyorsun beni beklerken.
Hocaaam biri beni gelip kaldirsin, yapistim koltugaaa!!!! Temizlik yaaaapmaaaam lazim, temizlik manyagi annem geliooooo evin su halini gorurse kapidan girer girmez kalp krizi gecirir...Coooook useniooorum
-- “Önemli olan ‘zamana bırakmak’ değil,‘zamanla bırakmamak’tir"
son iş günü ya, bi dolu iş var ve ben üşeniyorum... papatyada takılıyorum görüldüğü üzere... akşam artık patronda benimle tatile gelir, hadi şunları da halledelim diye... hey allaam, bi işaret gönder bi gaz ver bana ya :)