| Sayfa 1 Toplam 15 | [1] | 2 | 3 | 4 | ... | 15 | » |
|
| |
|
üstteki üye ile ıssız bi adaya düşseniz ne yaparsınız???
|
|
|
|
| savtekin |
Re: üstteki üye ile ıssız bi adaya düşseniz ne yaparsınız??? |
Yer: urumeli zaman: 1453
|
| |
söz konusu red ilen jock bana da bu yönde bilgi verdiklerinden (kesici - delici alet edevat) .....:
1. uzak durur, kontrol altında tutar, bir gözü açık uyur, uzak bir yere kamp kurar, kapıya "rahatsız etmeyiniz" felen yazarım.
2. karete, kung-fu felen biliyomuş gibi sabahları şafakta güneşi arkama alıp kato çizerim.. bağırarak.. duysun, kalkıp baksın diye..
3. varsa, onu oyalayacak bilumum kitap, dergi, vs.. önüne yığar, etrafla ilişkisini minimuma indiririm.
4. korkulan şey olurda saldırıya uğrarsak, kaçarım. boy uzun. bacaklar formunda.. eminim kurtulurum yane..
-------------------------------------------------------------------------------------------------
ciddi; mi-jin'le geyik yapmak çok hoş oluyo.. makeza da varsa daa geyik.. eski günneri yaad ederiz. hey gidi günler felen..
-- Vesselam... |
|
| »2007/2/16 13:10 |
|
|
| nazarboncugu |
Re: üstteki üye ile ıssız bi adaya düşseniz ne yaparsınız??? |
Yer: CENNET
|
| |
Alıntı:savtekin yazdı: "küçük nazar varmı?" felen diyince kıl oluyomuşş duydum. onu sorarım.  "SEN KİMSİN ?" derim.. buna da kıl oluyodu.. kıl edrim onu..  balık işine girmem.. tut ye.. bana ne... ben orucum zati ... iftara balık isterim.
küçük nazar var mı sorusuna eskiden kıl olurdum artık olmuyorum abicim, 2 yıl oldu nerdeyse, yeni sorular bul her ihtimale karşı  Sen kimsin sorusuna kılım, ama çok sık sorarasan seni adanın öteki ucuna kaçıracak derecede dırdır yapabilme kabiliyetim var, sistemi devreye sokacak cümleler kurma derim. 
savtekin abiyle aynı adaya düşseydim muhtemelen adayı ikiye ayırır survivor yapardık, fb ve bjk şeklinde ehuehueh
-- ee bebeğim eee eee eee |
|
| »2007/2/16 16:13 |
|
|
| Sayfa 1 Toplam 15 | [1] | 2 | 3 | 4 | ... | 15 | » |
|
| |
Bağlı Kullanıcılar:Bağlı Kullanıcılar:: 1 Kullanıcı Forumu Kullanıyor
 | Şu anda 1 kulanıcı bağlı. [ Yönetici ] [ Moderator ] 1 Ziyaretci 0 Kayıtlı Kullanıcı: | |
İzinlerMesaj Gönderemezsiniz Mesaj Düzenleyemezsiniz Mesaja Anket Ekleyemezsiniz Mesaja Dosya Ekleyemezsiniz
| Cevap Yazamazsınız MesajSilemezsiniz Ankete Oy Veremezsiniz
|
|
|
|
|