| Sayfa 1 Toplam 17 | [1] | 2 | 3 | 4 | ... | 17 | » |
|
| |
| elel |
Re: Papatya Chat... |
Yer: SAMSUN
|
| |
| Alıntı:
takunya yazdı: o değil de eskiden papatya'da bi chatroom vardı. hadi red'le benden başka kimsenin girmediği. ehe hey gidi.
hade lan bende girerdim arasıra hatta unutmamak lazım kimdi o askere giden yaratık elemanı gönderirken chat oadasında hep bir ağızdan en büyük asker bizim asker diye tempo tuttuyduk.. vay be zaman ne çabuk geçiyor o zaman bu taka tuka sandalyeye oturunca ayaklara yere değmiyodu klavyeye yetişmek için sandalyenin üstüne bide minder koyardı...
yaşlandık mı ne..
-- Attığım taş ürküttüğüm kurbaya değmedi ... |
|
| »2007/2/28 10:38 |
|
|
| uruk-hai |
Yer: BurSa
|
| |
Alıntı:elel yazdı: Alıntı:
takunya yazdı: o değil de eskiden papatya'da bi chatroom vardı. hadi red'le benden başka kimsenin girmediği. ehe hey gidi.
hade lan bende girerdim arasıra hatta unutmamak lazım kimdi o askere giden yaratık elemanı gönderirken chat oadasında hep bir ağızdan en büyük asker bizim asker diye tempo tuttuyduk.. vay be zaman ne çabuk geçiyor o zaman bu taka tuka sandalyeye oturunca ayaklara yere değmiyodu klavyeye yetişmek için sandalyenin üstüne bide minder koyardı... yaşlandık mı ne..
Hade len bende takılıyodum.  Askerdeyken papatyanın yok olmasına ramak kala çarşı izinlerinde dalıyodum chat odasına paso cemre ordaydı.
--
Kötü bitmemişse sonu, fena sayılmaz hiçbirşey !
|
|
| »2007/2/28 10:56 |
|
|
| findik_fistik |
Yer: im Ben Beni!
|
| |
Alıntı:SaNaLDeLi yazdı: Alıntı:
hadii hadi hadi len cemrem  bende girerdim film cevirirdik orda birisi patron, birisi sekreter, birisi müsteri, birisi patronun karısı olmustu.. güzel geyikler dönerdi ben halen sekreteri unutamadım kimdi o beni ona götürün
e burdada flim çevirelim... litfen amaaaa... 
--
 |
|
| »2007/3/1 13:30 |
|
|
| Sayfa 1 Toplam 17 | [1] | 2 | 3 | 4 | ... | 17 | » |
|
| |
Bağlı Kullanıcılar:Bağlı Kullanıcılar:: 2 Kullanıcı Forumu Kullanıyor
 | Şu anda 2 kulanıcı bağlı. [ Yönetici ] [ Moderator ] 2 Ziyaretci 0 Kayıtlı Kullanıcı: | |
İzinlerMesaj Gönderemezsiniz Mesaj Düzenleyemezsiniz Mesaja Anket Ekleyemezsiniz Mesaja Dosya Ekleyemezsiniz
| Cevap Yazamazsınız MesajSilemezsiniz Ankete Oy Veremezsiniz
|
|
|
|
|