| Sayfa 1 Toplam 12 | [1] | 2 | 3 | 4 | ... | 12 | » |
|
| |
| CENGAVER |
Re: Lig A Şampiyonu BURSASPOR |
Yer: İSTANBUL
|
| |
| Alıntı:
KinG yazdı: bu arada fener bahçenin transfer bütcesini ben olsam sölemeye utarırım para varda ruh yok bunlarda muhahahahahaa
neymiş parayla değil alnımızın teriyle
Parayla değil mi ?..
Utanır be adam bunu söylmeye sizin oyunculardaki ferrariler zaten para ile değil dimi öpücükle veriolar ferrarileri... :) Komiksiniz valla ve bu sene F.B'nin 100.yılı bence Allahın izni ile Kimse F.B'ye rakip olamaz ne Avrupada ne Türkiyede.......
-- Gel, gel... Yine gel. Kafir, mecusi, putperest olsan da yine gel... Bizim dergahımız umutsuzluk dergahı değildir. Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel... |
|
| »2006/5/27 17:02 |
|
|
| aziz |
Yer: rosshalde
|
| |
son 2-3 gün içerisinde gazetede okudum (tam tarihini hatırlamıyorum) bursaspor'da imza şov adı altında,gerçekten iyi adamlar almışlar.ömer catkıç,sinan kaloğlu,eser yağmur,murat erdoğan gayet iyi transferler.yine gazetede okuduguma göre pancu'yu almışlar,buna hakikaten güldüm ama sevindim bir beşiktaşlı olarak,sadece yabancı kontenjanımızı açtıklarından :) ilk 6'yı kesinlikle zorlayacaktır bursaspor bence
uruk abi,karar verdin mi cezaya?
P.S:bjk-bursaspor maçına iddiaya girilmiştir,bjk yenerse uruk benim bjk formamla çarşıda kartal heykelinin önünde fotograf çektirecek,biraz beşiktaşta dolaşacağız:kendisinin psikopat ceza tercihlerinden dolayı bursa yenerse ne olacak belli değil henüz.(yok bjk'yi bırak,efendim neymiş saçlarımı kesecekmişim .vs.)
-- buğulu bir ayrıntıydı sadece,belki de hüzün tasvirlerinin içinde boğulmuşluğunun bu kadar yıpratıcı olduğunu fark etmeksizin yürüyordu. |
|
| »2006/6/18 2:15 |
|
|
| uruk-hai |
Yer: BurSa
|
| |
| Alıntı:
aziz yazdı:
uruk abi,karar verdin mi cezaya?
P.S:bjk-bursaspor maçına iddiaya girilmiştir,bjk yenerse uruk benim bjk formamla çarşıda kartal heykelinin önünde fotograf çektirecek,biraz beşiktaşta dolaşacağız:kendisinin psikopat ceza tercihlerinden dolayı bursa yenerse ne olacak belli değil henüz.(yok bjk'yi bırak,efendim neymiş saçlarımı kesecekmişim .vs.)
Bir bjk liye nasıl kötü bi ceza verilebilirki. En kötü hadise başlarında zaten BJK li olmak. Daha beter bişi aklıma gelmiyo şimdilik aklıma geldiğinde yazacam buraya.
Bu arada bu iddaa Bursa'da olacak maç için geçerli.
Katılmak isteyenler lütfen alta yazmaya devam etsinler.
BJK formasıyla herkezle resim çektirilir. Ne kadar iğrenç olsada katlanmaya çalışırım.
--
Kötü bitmemişse sonu, fena sayılmaz hiçbirşey !
|
|
| »2006/6/19 18:21 |
|
|
| Sayfa 1 Toplam 12 | [1] | 2 | 3 | 4 | ... | 12 | » |
|
| |
Bağlı Kullanıcılar:Bağlı Kullanıcılar:: 3 Kullanıcı Forumu Kullanıyor
 | Şu anda 3 kulanıcı bağlı. [ Yönetici ] [ Moderator ] 3 Ziyaretci 0 Kayıtlı Kullanıcı: | |
İzinlerMesaj Gönderemezsiniz Mesaj Düzenleyemezsiniz Mesaja Anket Ekleyemezsiniz Mesaja Dosya Ekleyemezsiniz
| Cevap Yazamazsınız MesajSilemezsiniz Ankete Oy Veremezsiniz
|
|
|
|
|