Son Girişi: Matios: 5 Saat 47 Dak. Önce erdaper: 2 Gün 12 Saat 56 Dak. Önce uruk-hai: 4 Gün 8 Saat 8 Dak. Önce savtekin: 4 Gün 9 Saat 49 Dak. Önce kimimbeeen: 7 Gün 16 Saat 5 Dak. Önce jojobatanecii: 8 Gün 7 Saat 8 Dak. Önce maverick: 9 Gün 20 Saat 33 Dak. Önce
Yer: İstanbul
kendini saklamasının nededi diyer forumlardada aranıyor olmasıymıs dünyaca ünlü cia forumu hakkında iterpol forumuna şikayette bulunmus azılı forumcu kendisi
motorsiklet kendisinin değil ve hayatında bisiklet bile kullanmadı. yolda görünce üstüne binip 'abi resmimi çekiver foruma koyucam' dedi fakat motorsiklet sahibinin dayağından kaçamadı.
Bakmayın avatarındaki incecik resme. Aslında kendisi çok kiloludur. Sırf kilolu olduğunu saklamak için böyle avatarlar kullanıyor. Yoksa bu iftira değil mi?
oh oh papatya heyo heyo dedigine bakmayın,bursa da piknikte başına kötü şeyler geldi;artık ayrılamıyor aramızdan gerçekleri belirteceğimizden korkar biraz.sessiz olması boşuna değil ahauha
Alıntı:
Subet yazdı: Bakmayın avatarındaki incecik resme. Aslında kendisi çok kiloludur. Sırf kilolu olduğunu saklamak için böyle avatarlar kullanıyor. Yoksa bu iftira değil mi?
abi şu yorum konu başlığına uymadı zuahıoauhaoahoauhaouha
-- buğulu bir ayrıntıydı sadece,belki de hüzün tasvirlerinin içinde boğulmuşluğunun bu kadar yıpratıcı olduğunu fark etmeksizin yürüyordu.
bi iki arkadaşı brad pitt e benzediğini söyleyince havaya girmiş evin heryerine posterlerini filan asmış foruma katılıncada avatarını o olarak kullanmış diyolar öle diyolar yanii...
-- İmzamda ki İsmimi Çalan Bi Adım Öne Çıksın (isteseydiniz imzalar bi tanede size gönderirdim)
Yer: Çekimi Olmayan Yerlerden.
BENİM GÜVERCİNLERİMİ ÇALMIŞ BEN DE KİM ÇALDI DİYORUM AMA APO ÇALMIŞ TA HABERİM YOKKK..BİZDE DOST DİYORUZ BAĞRIMIZA BASIYORUZZ...YAZDIKLAR OLSUNNN SANAAA..:(
:)
-- MEVLANA DERKİ,ÇÖLDE SU ARASAN ÜTÜ OLURSUN WOLTRAN I OLUŞTURSAN G.TÜ OLURSUN..
HaYaLPeReST_ KÜLLİYEN YALAN BEN ÖLE BİŞİY DEMEDİMMMM..