| Sayfa 1 Toplam 17 | [1] | 2 | 3 | 4 | ... | 17 | » |
|
| |
|
En Son seyrettiginiz film Hangisi?
|
|
|
|
| LCL |
Re: EN SON GİTTİĞİN FİLM _? |
Yer: yüzü
|
| |
Bu baslikta gittigimiz demesekte, seyrettigimiz film desek.. Cunku ben DVD de seyrediyorum genelde...
Konu basligini istegime gore uyarladiktan sonra, boyle guzel bir konu basligini kurtarma cabalari icinde, en son seyrettigim filme geleyim..
Lord of the War.. Muhtesem otesi bir film, harika... Dunyadaki silah kacakciligini anlatan, oyunculuklarin, konunun, mekanlarin super oldugu bir film...
Heleki filmin sonuna bayildim... Filmin bitisinde yazi ile sunlar geciyor..
Dunyadaki en buyuk silah ureticisi ve saticisi 5 ulke : ABD, Ingiltere, Fransa, Rusya ve Cin.... Ve bu 5 ulke, Birlesmis milletler Guvenlik KOnseyi daimi uyesi....
Buyrun burdan yakin, daha ne densin.........
-- ******** LCL will be exist forever ******** |
|
| »2006/8/11 1:34 |
|
|
| nazarboncugu |
Yer: CENNET
|
| |
| Alıntı:
ZincirlemeIsimTamlamasi yazdı: Bende Karayip korsanlarına gittim en son. Ayrıca bu konu başlığını görünce dedim ben bayadır gitmiyorum sinemaya olmaz bu böyle. Gidilecek filmler listesi çıkardım kendime, mümkünse bu akşamdan itibaren başlıyorum sinemanın yolunu tutmaya...
Yarınki listende hangi film var bacı, katılayım mı sana? :
-- ee bebeğim eee eee eee |
|
| »2006/8/11 11:13 |
|
|
| aziz |
Yer: rosshalde
|
| |
ben en son sudaki kız'ı (lady in the water) izledim.shyamalan'ı beğenen bir izleyici olaraktan biraz tırsar halde filmi izlemeye başladım.öncesinde izlediklerimin (6.his,ölümsüz,köy) aksine çok sağlam ve ayrıntılı girdi;sonunda herhalde ölüp gidecez diyerekten izlemeye başladık.velhasıl film giderek yavaşladı,zayıfladı ve kesin ikincisi gelecek dediğimiz bir vaziyette sonlandı.bir iki ufak tefek has siktir çektirse de,öncekilere nazaran bunlar gargara bile değillerdi ve ben istediğim gibi şoke olmadığımdan - devamı gelmeyecekse filme shyamalan için geçer not vermedim.
ayrıca,filmdeki esas oğlanın (uğruna su perisinin geldiği adam) shyamalan'ın kendisi olduğunu arada öğrenince:film benim için bitti.(bu eleman bir kitap yazıyor,sonrasında su perisi kendisiyle görüşebilmek için bir kaç atraksiyona giriyor-bahçede onu bekleyen ve insanlara gözükmeyen bir çim sırtlanı var vs.,ve bu kitabı okuyan bir çocuk gelecekte abd başkanı olacak,bütün fikirlerini bu kitaptan alacak)
kendisini çaktırmadan bu kadar övmesi hiç hoşuma gitmedi,ayrıca umduğum tipten çok alakasız bir adam çıktı shyamalan.
herşeye rağmen izlenilebilir 1 film,enteresan yönleri var ve girişi çok vurucu.ayrıntılara takılmadan izlenebilecek ortaüstü bir yapım.
-- buğulu bir ayrıntıydı sadece,belki de hüzün tasvirlerinin içinde boğulmuşluğunun bu kadar yıpratıcı olduğunu fark etmeksizin yürüyordu. |
|
| »2006/9/25 15:44 |
|
|
| Sayfa 1 Toplam 17 | [1] | 2 | 3 | 4 | ... | 17 | » |
|
| |
Bağlı Kullanıcılar:Bağlı Kullanıcılar:: 1 Kullanıcı Forumu Kullanıyor
 | Şu anda 1 kulanıcı bağlı. [ Yönetici ] [ Moderator ] 1 Ziyaretci 0 Kayıtlı Kullanıcı: | |
İzinlerMesaj Gönderemezsiniz Mesaj Düzenleyemezsiniz Mesaja Anket Ekleyemezsiniz Mesaja Dosya Ekleyemezsiniz
| Cevap Yazamazsınız MesajSilemezsiniz Ankete Oy Veremezsiniz
|
|
|
|
|