Arama   
Menüler
Ana SayfaHaberlerForumİletişim

Kimler Online
 7: Misafir
 0: Kullanıcı
 737: Kayıtlı Üye

Siz Turist.
Şimdi Kaydolun.

Son Girişi:
Matios: 4 Saat 53 Dak. Önce
erdaper: 2 Gün 12 Saat 2 Dak. Önce
uruk-hai: 4 Gün 7 Saat 14 Dak. Önce
savtekin: 4 Gün 8 Saat 54 Dak. Önce
kimimbeeen: 7 Gün 15 Saat 11 Dak. Önce
jojobatanecii: 8 Gün 6 Saat 14 Dak. Önce
maverick: 9 Gün 19 Saat 39 Dak. Önce

/  Ana Kategori
   /  Sinema
/  En Son seyrettiginiz film Hangisi?
Sayfa  1 Toplam  17 [1]234...17»
Konuyu Yazdır 
En Son seyrettiginiz film Hangisi?

Kara_Sovalye007 # En Son seyrettiginiz film Hangisi?

#

Yer: 54

EN SON GİTTİĞİN FİLM _? HANGİSİ :-x
»2006/7/22 23:03 Kullanıcı Profili Websitesi

LCL # Re: EN SON GİTTİĞİN FİLM _?

#

Yer: yüzü

Bu baslikta gittigimiz demesekte, seyrettigimiz film desek.. Cunku ben DVD de seyrediyorum genelde...

Konu basligini istegime gore uyarladiktan sonra, boyle guzel bir konu basligini kurtarma cabalari icinde, en son seyrettigim filme geleyim..

Lord of the War..
Muhtesem otesi bir film, harika... Dunyadaki silah kacakciligini anlatan, oyunculuklarin, konunun, mekanlarin super oldugu bir film...

Heleki filmin sonuna bayildim... Filmin bitisinde yazi ile sunlar geciyor..

Dunyadaki en buyuk silah ureticisi ve saticisi 5 ulke : ABD, Ingiltere, Fransa, Rusya ve Cin.... Ve bu 5 ulke, Birlesmis milletler Guvenlik KOnseyi daimi uyesi....

Buyrun burdan yakin, daha ne densin.........

--
******** LCL will be exist forever ********
»2006/8/11 1:34 Kullanıcı Profili

bemsa # Re: EN SON GİTTİĞİN FİLM _?

#

Yer:

Ben en son Karayip korsanları Ölü Adamın Sandığı'na gittim. İlkini çok beğenen biri olarak ve jonny aşığı ve sevgili elfim legolas'ın hayranı her genç kız gibi :-D büyük bir hevesle gittim. Ancak o kadar iğrenç karakter vardıki valla 2 yakışıklı bile kurtarmadı diyim ben size :-P

Özelliklede sonunda bumu yani dedim. 3.sünü izlemedikten sonra 2.sinin bir anlamı yok çünkü. her şey yarım kaldı :-(

--
En uzak mesafe ne Afrika’dır
Ne Çin, Ne Hindistan,
Ne seyyareler
Ne de yıldızlar geceleri ışıldayan…
En uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir
Birbirini anlamayan
Can Yücel
»2006/8/11 9:09 Kullanıcı Profili

nazarboncugu # Re: EN SON GİTTİĞİN FİLM _?

#

Yer: CENNET

Korkunç Bir Film 4

Güzeldi ya. Yani süper bişi değil ama eğlenceli ve gerçekten oturaklı espriler barındırıyor. Garezdeki çocuğun makyajını iyi yapmışlar mesela :-D

[ Düzenleyen nazarboncugu 2006/8/11 9:29 ]

--
ee bebeğim eee eee eee
»2006/8/11 10:26 Kullanıcı Profili

ZincirlemeIsimTamlamasi # Re: EN SON GİTTİĞİN FİLM _?

#

Yer: sen

Bende Karayip korsanlarına gittim en son. Ayrıca bu konu başlığını görünce dedim ben bayadır gitmiyorum sinemaya olmaz bu böyle. Gidilecek filmler listesi çıkardım kendime, mümkünse bu akşamdan itibaren başlıyorum sinemanın yolunu tutmaya...

--
Hayat, benden aldıklarını nerene sokacaksın çok merak ediyorum...
»2006/8/11 11:05 Kullanıcı Profili

nazarboncugu # Re: EN SON GİTTİĞİN FİLM _?

#

Yer: CENNET

Alıntı:

ZincirlemeIsimTamlamasi yazdı:
Bende Karayip korsanlarına gittim en son. Ayrıca bu konu başlığını görünce dedim ben bayadır gitmiyorum sinemaya olmaz bu böyle. Gidilecek filmler listesi çıkardım kendime, mümkünse bu akşamdan itibaren başlıyorum sinemanın yolunu tutmaya...

Yarınki listende hangi film var bacı, katılayım mı sana? :

--
ee bebeğim eee eee eee
»2006/8/11 11:13 Kullanıcı Profili

yagmur # Re: EN SON GİTTİĞİN FİLM _?

#

Yer: ANTALYA

bende uzun zaman oldu gitmiyorum sinemaya.....hafta içi çalışıyorum hafta sonu dezizdeyim bolbol yüzüyorum....sinema işinide kışa erteedim arkadaşlar....kışın bol bol zamanım olur gitmeye....yaz bitmeden bi denizime gireyim bol bol diyorum :-) :-) :-)

--
BEN DÜŞMANI ALT EDEMEDİGİMDEN DEGİL;
BU ARKADAN VURULUŞLAR YÜZÜNDEN
YENİLİYORUM....
yagmur

hiihh: hiihh: hiihh: hiihh: hiihh: hiihh: hiihh: hiihh:
»2006/8/11 11:53 Kullanıcı Profili

#

Rob Roy adinda bir film seyrettim az once..
Iskocayada 1700 lerde gecen bir hikaye.. Yine Iskoclarin onurunu konu almis bir film..
Lakin, BraveHeart i dusununce bu cok basit bir film gibi kaldi.. 133 dakikalik bir film ve bence okadar zamana cok daha etkileyici sahneler sigsirilabilirdi.. Yinede Yagmurlu bir Pazar gununde seyredilip zaman gecirilebilecek bir film..

--
»2006/8/14 1:20 Kullanıcı Profili

aziz # Re: EN SON GİTTİĞİN FİLM _?

#

Yer: rosshalde

ben en son sudaki kız'ı (lady in the water) izledim.shyamalan'ı beğenen bir izleyici olaraktan biraz tırsar halde filmi izlemeye başladım.öncesinde izlediklerimin (6.his,ölümsüz,köy) aksine çok sağlam ve ayrıntılı girdi;sonunda herhalde ölüp gidecez diyerekten izlemeye başladık.velhasıl film giderek yavaşladı,zayıfladı ve kesin ikincisi gelecek dediğimiz bir vaziyette sonlandı.bir iki ufak tefek has siktir çektirse de,öncekilere nazaran bunlar gargara bile değillerdi ve ben istediğim gibi şoke olmadığımdan - devamı gelmeyecekse filme shyamalan için geçer not vermedim.

ayrıca,filmdeki esas oğlanın (uğruna su perisinin geldiği adam) shyamalan'ın kendisi olduğunu arada öğrenince:film benim için bitti.(bu eleman bir kitap yazıyor,sonrasında su perisi kendisiyle görüşebilmek için bir kaç atraksiyona giriyor-bahçede onu bekleyen ve insanlara gözükmeyen bir çim sırtlanı var vs.,ve bu kitabı okuyan bir çocuk gelecekte abd başkanı olacak,bütün fikirlerini bu kitaptan alacak)

kendisini çaktırmadan bu kadar övmesi hiç hoşuma gitmedi,ayrıca umduğum tipten çok alakasız bir adam çıktı shyamalan.

herşeye rağmen izlenilebilir 1 film,enteresan yönleri var ve girişi çok vurucu.ayrıntılara takılmadan izlenebilecek ortaüstü bir yapım.

--
buğulu bir ayrıntıydı sadece,belki de hüzün tasvirlerinin içinde boğulmuşluğunun bu kadar yıpratıcı olduğunu fark etmeksizin yürüyordu.
»2006/9/25 15:44 Kullanıcı Profili

Matios # Re: EN SON GİTTİĞİN FİLM _?

#

Yer: sen Lupen :)

sudaki kız'ı (lady in the water) bende izledim ama aziz kadar iyimser cümleler kuramayacağım, bence kötüydü hatta Tuya ve başka arkadaşlar olmasaydı 2.bölüme hayatta kalmazdım. ee renk ve zevk meselesi :-D Film bittiğinde hadi beeee yada dedimmm .

--
Hayat üçbuçukla dört arasındadır. Ya üçbuçuk atarsın yada dört dörtlük yaşarsın...
»2006/9/25 20:16 Kullanıcı Profili

ZincirlemeIsimTamlamasi # Re: EN SON GİTTİĞİN FİLM _?

#

Yer: sen

:looll:
Bence kesinlikle okadar kötü değildi.
Filmin tek handikapı korku filmi olarak lanse edilmesiydi. Bütün sorun bundan ibaret aslında. Fantastik gerilim filan gibi verilseydi okadar kötü bulmayacaktınız. Çünkü tarzının bu olduğunu bilerek gidecektiniz.
Ama korku filmi diye gittiğiniz filmde korku adına pek bişeye rastlamayınca hayal kırıklığına uğruyosunuz ve o filmi kötü addediyosunuz. Haklısınızda... Korku filmi olmaktan çok uzak film korku filmi kategorisinde kötüdür tabiki :)

Ama tabi bide tarzı sevmeme durumu vardır o ayrı bişeydir. Fantastik filmlerden hoşlanmıyorum diyen biri kafadan beyenmez böyle filmleri. Mesela ben Trajik aşk filmlerinden çokta fazla hazzetmiyorum. İngiliz Hasta filminden daha ilk 10 dakikadan itibaren nefret ettim. Film 9 tane oskar almış banane. Feriştahı gelse sevdiremez. İkinci yarısını izlemedim bile....

--
Hayat, benden aldıklarını nerene sokacaksın çok merak ediyorum...
»2006/9/25 20:36 Kullanıcı Profili

backspace # Re: EN SON GİTTİĞİN FİLM _?

#

Yer: Eskisehir/Istanbul

yazı tura düşündümde bayadır sinemaya gitmiyorum kahrolsun dvd teknolojisi :P

--
"gelecekte bir gün gelecek"
»2006/9/25 21:21 Kullanıcı Profili Websitesi

mi_jin # Re: EN SON GİTTİĞİN FİLM _?

#

Yer: cehennemin dibi

sudaki kiz cok hostu...fantastik bir anlatimi vardi..ve gerisi icinde azizcime katiliorum...

en son gittiimde clikck...tipik amerikan filmi ama hostu..baslarda biraz sıktıysada eglenceli idi...

--
Bir insanda olmazsa haya edep, Neylesin onu medrese mektep, Okusa okusa alim olsa,Yine merkep,yine merkep!..
»2006/9/26 14:02 Kullanıcı Profili Websitesi

findik_fistik # Re: EN SON GİTTİĞİN FİLM _?

#

Yer: im Ben Beni!

Dün clikc'e gittik tuya ile ...gerçekten çok ama çok beğendim flimi...
1.Bölümde olabildiğince gülüyorsunuz...Bu sene izlediğim ve en cok güldüğüm 2. flim ...2.bölümde hem gülüyorsunuz,hem ağlıyorsunuz...Hemde gerçekten bize hayatta neyin önemli olduğunu hatırlatıor...Çok başarılı buldum flimi...vcd'si çıkınca kesinlikle alıp arşivime koyacağım...Tekrar tekrarda izlerim bu flimi... ::)

[ Düzenleyen findik_fistik 2006/10/1 14:01 ]

--
»2006/10/1 14:38 Kullanıcı Profili

#

Thank you for Smoking e gittim........

Tartismayi bilmenin ve tartismanin gucunu anlatan bir film.. Komedi filmi diye lanse edildi, guluyorsun ama daha otede bir film.... Cok aham saham diil, cok kotude diil...

--
»2006/10/2 2:07 Kullanıcı Profili

Turist # Re: EN SON GİTTİĞİN FİLM _?

kış aylarında gıdırım sınemaya yazın aklıma bıle gelmez yazın baska planlarım oluo cunku..neyse konuya donelım ben en son yanı gecen kıs dabbe ye gıttım ama cok korktum bakalım bu kıs hangı fılm e gıtcem...eee sıcak ortamı sevenlerdenım galıba hiihh: hiihh: hiihh:
»2006/10/2 14:38

aziz # Re: EN SON GİTTİĞİN FİLM _?

#

Yer: rosshalde

ben dün tekrar forrest gump'ı izledim... aah ah

--
buğulu bir ayrıntıydı sadece,belki de hüzün tasvirlerinin içinde boğulmuşluğunun bu kadar yıpratıcı olduğunu fark etmeksizin yürüyordu.
»2006/10/5 18:04 Kullanıcı Profili

SaNaLDeLi # Re: EN SON GİTTİĞİN FİLM _?

#

Yer:

azizim süper filmm aklıma düşürdün the wildi izliycem birazdan sonra forestı izleyeyim

coook uzun zamandır sinemaya gitmiyorum enson bacılarımla gitmiştim sanırım.

--
papatya bitti yabangülü seviyorum.
»2006/10/5 21:24 Kullanıcı Profili

mi_jin # Re: EN SON GİTTİĞİN FİLM _?

#

Yer: cehennemin dibi

sihirbaza gittim ama hokkabaz deil ha!!!!

gec kaldigimiz bir filmmis..super etkiyeci bir filmdi...sonu muthic degisik ve heyecanliydii......
20 uzerinden 21 veriorummm...

--
Bir insanda olmazsa haya edep, Neylesin onu medrese mektep, Okusa okusa alim olsa,Yine merkep,yine merkep!..
»2006/10/5 23:47 Kullanıcı Profili Websitesi

findik_fistik # Re: EN SON GİTTİĞİN FİLM _?

#

Yer: im Ben Beni!

The night listener...gecenin sesi die çevirmişler ama gece dinleyenleri olması lazım die düşünüorum...
robin williams var die gittik...flim birbuçuk saat sürdü...acaip beleş bi flimdi konusu bu kadar klasik ve sıkıcı olamazdı...robinciiim seni şiddetlen kınıorum ...hayal kırıklığına uğradım resmen...kimseye izlemesini tavsiye etmiorum!

--
»2006/10/15 21:04 Kullanıcı Profili
Sayfa  1 Toplam  17 [1]234...17»
Konuyu Yazdır 
«  Önceki Mesaj  |  Sonraki Mesaj  »

Bağlı Kullanıcılar:

Bağlı Kullanıcılar:: 1 Kullanıcı Forumu Kullanıyor
# Şu anda 1 kulanıcı bağlı. [ Yönetici ] [ Moderator ]
1 Ziyaretci
0 Kayıtlı Kullanıcı:

Ara

Anahtar Kelimeler: