Son Girişi: Matios: 4 Saat 56 Dak. Önce erdaper: 2 Gün 12 Saat 5 Dak. Önce uruk-hai: 4 Gün 7 Saat 17 Dak. Önce savtekin: 4 Gün 8 Saat 58 Dak. Önce kimimbeeen: 7 Gün 15 Saat 14 Dak. Önce jojobatanecii: 8 Gün 6 Saat 17 Dak. Önce maverick: 9 Gün 19 Saat 42 Dak. Önce
üstümde kimse yok ben kendi imzamı yorimlim bariiiii....
az kaşardan tost çok kaşardan dost olmaz
evet sanatçımız bu imzasında büyük bir olasılıkla mahallesinin cimri bakkalına atıfta bulunmuşş
yani lan bakkal bi tost istedik kasasrı sürüp geri çıkardın hiç az kaşardan toş olurmu demiş...
ardından parlak zekalı bakkallada öle dime cigerim kasar kimyevi madde ben sana zararı olmasın diye şey ettim... yok sok çok koyardım ama çok koymak dostun değil düşmanın işi dir demiş...
tabi sanatçımızda de s..ktrr demiş bakkaldan ayrılmıştır
evet gündüz yürüyen gardaşımın imzasına bi tefsir yapalım
gerçe daha önce benzerini yaptıydıkya neyse bu topik başka
GÖZLERİ SİYAHINA İNAT PARLAYAN ADAM
bunu muhtemelen canını yaktığın bi hatun sölediydi
şimdi bilindiği üzre memleketim kızları bi sevdimi bi güvendimi elde avuçta kalbin sağ odacı sol odacık derken varını yoğunu boşattığından len ne sölesem daha yahu diye bocalarken
for example sölicek birşey bulamadıklarında sevdiklerini hitaben hanimişde bıcılımundolu fgf f sesler çıkartırlar
tabi day kardeşimde yakışıklı yakışıklı kara kara gözleriyle bakınca kıza iflanı kesmiş kızda ne diceni şaşırmış ulan hem kara hem parlıyo ikilemine düşmüşşş
şimdide gelelim bilimsel ilimsel fiziksel tefsire
kara yansıtmamaktan doğan renk iken sen üzerine yansıtan saydam koyarsan karşıdan geleni direk yansıtır alsana parlama
tabi birde bu adamın yarı vampir olduğunu hesap edersek bubanınki parlıcak değilya deriz
Yer: İnönü - Kapalı
sonuca bağlı net yorum yapmamak güzel tedbirli davranmak en güzeli her neticeye karşı
-- Ben şimdi bir yabancı gibi gülümseyen Tanımadığın bir ülke gibi İçinde yaşamadığın bir zaman gibi Tam kendisi gibi mutluluğun Beni bekliyorsun Ve onu bekliyorsun beni beklerken.
Yer: İnönü - Kapalı
ben sorarım valla yerini niye yoksun, ben varsam sen niye olmuyorsun :)
-- Ben şimdi bir yabancı gibi gülümseyen Tanımadığın bir ülke gibi İçinde yaşamadığın bir zaman gibi Tam kendisi gibi mutluluğun Beni bekliyorsun Ve onu bekliyorsun beni beklerken.
Sen askerdeyken ben çok severek kullanmıştım bu imzayı. Güzel bir imza. Anlamlı sözler.
-- En uzak mesafe ne Afrika’dır Ne Çin, Ne Hindistan, Ne seyyareler Ne de yıldızlar geceleri ışıldayan… En uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir Birbirini anlamayan Can Yücel
bemsacım benim gördüğüm en güzel imzalardan biri bu. hatta okuduğum en mısralar bunlar. üstada katılmamak elde değil. birbirini anlamayan iki kafanın arasındaki mesafe bildiğim en uzak mesafe. yanında karşında hatta kollarındayken bile.